Croatian English French German Italian

Tehnički pregled motornih vozila

Od 2001. u sastavu poduzeća je i suvremeno opremljena stanica za tehnički pregled svih vrsta putničkih i teretnih motornih vozila. Tehnički pregled opremljen je proizvodima poznatog njemačkog branda Maha. 

Redovno provjeravanje ispravosti vozila obvezno je za sva motorna i priključna vozila (osim radnih strojeva). Redoviti tehnički pregledi vozila koja sudjeluju u prometu jedan su od načina na koje se povećava razina sigurnosti na cestama, a posljednjih godina inzistira se na njihovoj važnosti i zbog gorućih ekoloških problema s kojima se sve češće susrećemo. 

U našoj stanici za tehnički pregled možete dobiti sljedeće usluge: 

  • redoviti i izvanredni tehnički pregled svih putničkih, teretnih i priključnih vozila,
  • licencni tehnički pregled,
  • uslugu registracije,
  • baždarenje tahografa.


Uz tehnički pregled, u K-Projektu možete pronaći i bogato opremljenu trgovinu autodijelovima i suvremeni servis vozila. 

U objektu tehničkog pregleda nalazi se i ured Croatia Osiguranja d.d. u kojem možete ugovoriti policu osiguranja od autoodgovornosti, kao i sve druge vrste osiguranja ove poznate osiguravajuće kuće. 

Croatia osiguranjeo snovano je 1884. u Zagrebu, a jedan od osnivača bio je i slavni hrvatski pisac Augost Šenoa. Svojom bogatom poviješću i kontinuiranim radom i u najtežim vremenima, CO je opravdalo naslov najstarijeg i najvećeg hrvatskog osiguravajućeg društva.

Sve informacije o ponudi Croatia osiguranja možete dobiti na broj telefona +387 32 884 030. 

создать сайт